• Delen:
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Twitter

Brazilië bereikt kwartfinales Copa América, maar mist daarin ViniciusWaar grote rivaal en wereldkampioen Argentinië overtuigend naar de laatste acht van de Copa América ging, heeft Brazilië op een stuk soberdere manier de laatste acht bereikt. De Goddelijke Kanaries deden niet meer dan nodig en verzekerden hun plek dankzij een 1-1 gelijkspel tegen Colombia. Daarmee werd Costa Rica – dat met 2-1 won van het puntloze Paraguay – verwezen naar de derde plaats in de groep. Brazilië begon prima met een voorsprong na twaalf minuten via Raphinha. Op slag van rust kwam Colombia echter langszij via Daniel Muñoz. Dankzij die treffer gaat Colombia als groepswinnaar de kwartfinales en heeft het daarin op papier een flink makkelijkere loting. Panama is de tegenstander, terwijl Brazilië moet zien af te rekenen met Uruguay. Tegen de Uruguayanen moet Brazilië het …