Ronaldo en Portugal hebben strafschoppen nodig om Slovenië uit te

• Delen:
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Twitter

Ronaldo en Portugal hebben strafschoppen nodig om Slovenië uit teCristiano Ronaldo en Portugal kunnen zich opmaken voor een echte kraker in de kwartfinales van het EK. De Portugezen kwamen in 120 minuten niet langs Slovenië (0-0), maar namen de penalty’s beduidend beter. Dat terwijl Ronaldo in de verlenging nog een strafschop miste. De ploeg treft nu op 5 juli Frankrijk in de kwartfinales. De 39-jarige Ronaldo probeerde al vanaf het eerste fluitsignaal zijn land bij de hand te nemen. De aanvaller scoorde namelijk in de gehele groepsfase niet en dat zit de sterspeler dwars. Dat was hem namelijk op zijn vorige vijf EK’s nog nooit gebeurd. De spits kan in Duitsland de eerste speler ooit worden die op zes EK’s een treffer maakt en dus probeerde hij het ook vandaag weer op alle mogelijke manieren. Met vrije trappen was hij het dichtst bij een treffer, …