• Delen:
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Twitter

Brazilië klopt Paraguay met 4-1Brazilië heeft zich aan de hand van sterspeler Vinicius Júnior hersteld van de zwakke openingswedstrijd op de Copa América. De aanvaller van Real Madrid scoorde twee keer in de 4-1-overwinning op Paraguay, na de eerdere 0-0 tegen Costa Rica. In het laatste groepsduel met het al gekwalificeerde Colombia moet Brazilië zich plaatsen voor de knock-outfase. Vinicius toonde zich regelmatig gevaarlijk en opende uiteindelijk in de 35e minuut de score op aangeven van Lucas Paquetá van West Ham United, die even daarvoor een strafschop had gemist. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Vinicius ook al de 3-0, nadat oud-PSV’er Savio tussendoor al voor de tweede Braziliaanse treffer in het Amerikaanse Nevada had getekend. Paraguay deed drie minuten na rust wat terug via een afstandsschot …